Κάδοι Μπαζών-Απορριμμάτων

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην ενοικίαση container / κάδων για τη μεταφορά μπαζών και απορριμάτων με έδρα την Κόρινθο.

Διαθέτει ειδικά οχήματα skip loader (αλυσιδάκια) και κάδους συλλογής ογκωδών απορριμμάτων διαφόρων τύπων και μεγεθών, για όλες τις εργασίες που καλούνται να πραγματοποιήσουν.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα της διαχείρησης απορριμμάτων και ειδικότερα:

  • Ενοικιάσεις κάδων / containers 7 – 10 – 30 κυβικών
  • Αποκομιδή – μεταφορά μπαζών
  • Ενοικίαση συλλεκτήρων μπαζών (χοάνες)
  • Press Container (σκουπίδια,χαρτί,πλαστικό)
  • Συλλογή – διαχείριση και εμπόριο ανακυκλώσιμων υλικών
  • Καθαρισμοί οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων από μπάζα και κάθε είδους απορρίμματα.

Εάν έχετε προγραμματίσει ανακαίνιση στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας, εμπιστευτείτε μας για την συλλογή και μεταφορά των μπαζών με τη χρήση ειδικών containers. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Oι κάδοι μπαζών που η εταιρεία μας προσφέρει προς μίσθωση, η καλύτερα οι κάδοι για μπάζα και απορρίμματα είναι διαφόρων διαστάσεων και μεγεθών όπως και τα φορτηγά μας που μεταφέρουν τους κάδους σε όλη την Κορινθία (αλλά και εκτός αυτής).

Διαθέτει ειδικά οχήματα skip loader (αλυσιδάκια) και κάδους συλλογής ογκωδών απορριμμάτων διαφόρων τύπων και μεγεθών, για όλες τις εργασίες που καλούνται να πραγματοποιήσουν.

Η εταιρεία μας έχει φροντίσει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες, τις ανάγκες και το χώρο που είναι τοποθετημένα τα μπάζα -απορρίμματα.

Η χωρητικότητα των κάδων μας ξεκινά από τα 7 κυβικά και είναι κάδοι που χρησιμοποιούνται ευρέως και σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες περιοχές και μεταφέρονται από φορτηγά.

Αυτό βοηθά ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο χώρος σας είναι αρκετά περιορισμένος, όπως ένας στενός και δύσβατος δρόμος που δεν είναι εύκολα προσπελάσιμος.  Μπορούμε επίσης να τους χρησιμοποιήσουμε στην περίπτωση που ο όγκος από τα απορρίμματα -μπάζα μας είναι πολύ μικρός.

Διαθέτουμε επίσης κάδους των 10 κυβικών που είναι η πιο συνηθισμένη μορφή κάδων αποκομιδής μέσα στο αστικό περιβάλλον και διευκολύνουν έναν μεγάλο μέρος των πελατών μας και ανάλογα με το αν είναι απαραίτητο η αν εξυπηρετεί τον εκάστοτε πελάτη μας μπορούμε να παρέχουμε τέτοιους κάδους εξοπλισμένους με πόρτα η με καπάκια ασφαλείας.

Παρέχουμε επίσης κάδους 30 κυβικών που συνήθως χρησιμεύουν στην αποκομιδή μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων και κυρίως τοποθετούνται σε μεγάλα καταστήματα, βιοτεχνίες, σουπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα , εργοστάσια κλπ..

Η διαδικασία για μισθώσεις καδών για μπάζα - απορρίμματα είναι ιδιαίτερα απλή και μπορεί να γίνει με μία τηλεφωνική κλήση σας, κανονίζοντας ένα ραντεβού στο μέρος που επιθυμείτε να τοποθετήσετε τον κάδο.

Εκεί θα φτάσει άμεσα ένα φορτηγό της εταιρίας μας για να σας εξυπηρετήσει και όταν εσείς τελειώσετε τις εργασίες σας και έχετε ολοκληρώσει το φόρτωμα του κάδου επικοινωνείτε και πάλι να μας ενημερώσετε και να κανονίσετε για την αποκομιδή του κάδου.

Από κείνο το σημείο και μετά αναλαμβάνουμε την μεταφορά τους και την απόρριψη τους στις εκαστοτε χώρους υγειονομικής ταφής τους ή της ανακύκλωσης τους εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Η εταιρία Γ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. φροντίζει για την συνεχή καθαριότητα της περιοχής μας και την προστασία του περιβάλλοντος. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μονάδες και έχουμε έρθει σε συμφωνία και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο υπεύθυνες εταιρίες ανακύκλωσης της χώρας ώστε να είμαστε σε θέση σήμερα να έχουμε την δυνατότητα της διαλογής και της αποστολής για ανακύκλωση σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως χαρτιά και χαρτόνια, πλαστικό, ξύλα ,σίδερα, μπαταρίες , ορυκτέλαια ,αλουμίνια ,χαλκό ,ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά αντικείμενα και οικιακές συσκευές ,γυαλί , κτλ.

Η εταιρία μας έχει στην διάθεση της έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό αποκομιδής και επεξεργασίας ογκωδών αντικειμένων και την αποστολής αυτών όπου αυτό είναι εφικτό για ανακύκλωση και των υπολοίπων σε χώρους υγειονομικής ταφής

Τα απορρίμματα μπορεί να είναι διαφόρων μορφών και ειδών κυρίως όμως είναι στερεάς μορφής και αποτελούνται.

Α) Από τα αστικά , και η πιο απλή μορφή είναι αυτά που δημιουργούνται μέσα στην καθημερινότητα μας και μπορεί να είναι από ένα περιτύλιγμα ενός τροφίμου που καταναλώσαμε και μετά απορρίψαμε (είναι η μεγάλη πλειοψηφία απορριμμάτων) , μέχρι κάποια ηλεκτρική συσκευή που δεν είναι πλέον απαραίτητη.

Επίσης στην ίδια κατηγορία είναι και τα απορρίμματα που μπορεί να προέρχονται από εξωτερικούς δημοσίους η ιδιωτικούς χώρους όπως για παράδειγμα από την κηπουρική (κομμένα κλαδιά , χόρτα κτλ.)

Β) μια δεύτερη κατηγορία είναι τα απορρίμματα που μπορεί να προέρθουν από οικοδομικές εργασίες -εκσκαφές-κατεδαφίσεις ή και από βιοτεχνίες-εργοστάσια, αυτά δηλαδή που λόγω ποσότητας και όγκου δεν είναι εφικτό να μεταφερθούν και να απορροφηθούν με συμβατικούς τρόπους